Breu vídeo del capità Jon Tugores pilotant l’Airbus A320. Jon ha pilotat diversos tipus d’avions durant la seva carrera. Des de molts avions de motor de pistó fins a avions com el Fokker 100, i avui gaudint de la gran tecnologia A320 de la família. A319, 320 i 321.
Llibres relacionats
Articles relacionats
- Josep M. Ganyet
- Publicat a La Vanguardia
NFT Barcelona i la teoria de tot

Vàzquez Montalbán va escriure allò de “el futbol és una religió a la cerca d’un déu”. Els mites fundacionals, el proselitisme, la comunió a l’estadi, l’èxtasi col·lectiu, la fe en els miracles i la proximitat fonètica de deu i de Déu assimilen el futbol a una religió. Fins i tot alguns han vist Déu en el deu Messi o el déu Cristiano. . . .
- Josep M. Ganyet
- Publicat a La Vanguardia
“Siempre negativo”

La reacció inicial de l’enèsima filtració d’unes imatges íntimes d’algú famós ha seguit el guió habitual: 1) tema de conversa a la màquina de cafè, a casa i al supermercat 2) pujada col·lectiva de la fomo (fear of missing out) i 3) necessitat urgent de veure’l. Aquesta vegada el protagonista és el Santi Millán però abans d’ell li . . .
- Josep M. Ganyet
- Publicat a La Vanguardia
L’increïble Sr. Musk

Multibilionari, filantrop, fet a si mateix i que combat el mal amb l’ajut de la tecnologia. Amb aquesta definició em venen al cap dos noms: Tony Stark i Elon Musk. El primer és l’home de ferro i és de ficció, el segon és l’home més ric del món i és real, molt real, tant que està canviant el món. Amb SolarCity, aplica les darreres . . .
- Josep M. Ganyet
- Publicat a La Vanguardia
NFT

Quant val un GIF? I un mem? Qualsevol objecte digital és una tirallonga de zeros i uns que pot ser replicada fins a l’infinit. Així doncs, el valor d’un objecte digital tendirà a zero. La gran diferència entre el món físic i el digital és que al primer la norma és l’escassedat i al darrer l’abundància. D’aquí que els artistes digitals . . .