Sant Esteve és Sant Jordi


Ja tenim relat guanyador de Sant Jordi

  • Compartir a Pinterest

Segons el @324Roures la previsió del @MeteoSER per avui és de sol i temperatures primaverals. @TransitSEDR no preveu problemes de mobilitat i els @BotiguersRoures, l’Associació de @GremiStEstRoure esperen un bon dia de vendes de llibres i roses. Sant Esteve de les Roures celebra Sant Jordi.

Durant tot el dia hi haurà activitats per a tots els públics en diversos indrets del municipi. Al centre @CivicSantEsteve hi ha cursets amb l’Associació Boletaire @RossinyolsSER, taller de cervesa artesana amb @amics_cervesa, tallers de fotografia amb L’Associació Fotogràfica @AgFoSER i de taxidèrmia amb @TaxidermiaSant Esteve (des de 1953). Els @mossos_SER, els Agents Rurals @ForestSRoures, els @BombersStEsteve i la Guàrdia Urbana @GU_SERoures mostraran els seus vehicles als més petits.

La llibreria @delesroures_22, la més antiga del municipi, celebra enguany el seu 40è aniversari. Per la seva parada hi passaran @MariusSerra, @Lluís_Llach i @JoanLluísLluís. L’Amazon local, @AmazonSEDR, ofereix descomptes del 5% per la diada i com a novetat accepta pagaments amb la criptomoneda @rourecoin.

L’escola bressol @EBlesroures, l’@EscolaQuercus, l’escola concertada @Esc_Santesteve i el @CEiP_LesRoures també organitzen activitats a les seves instal·lacions. Les escoles de negocis @ESADE_StRoures i @IESE_SER fan jornada de portes obertes de cara a la matriculació pel proper curs.

L’activitat cultural no se circumscriu només a les dates de Sant Jordi. En el decurs de l’any el municipi celebra també el festival d’oci alternatiu @RouresCon, el festival de música avançada @Sonar_SERoures, les conferències del @TEDxSantEsteve i la trobada anual del @RotaryRoures.

Ja tenim relat guanyador de Sant Jordi.

Darrerament el municipi ha despertat l’interès dels mitjans. @ElMonaRAC1, que presenta el @JordiBaste, hi farà el programa l’endemà de Sant Jordi (el primer que arriba, el primer que seu); el @FAQSserourestv hi dedicarà el proper programa i el @QuimMasferrer ha acceptat fer el pregó de la festa major. Diaris com @LaVanguardia, @ElRoureToday o @elMundoRoures també se n’han fet ressò en nombrosos articles i reportatges. L’alcaldessa de Girona @MartaMadrenas ha reconegut públicament la feina de Josep @OrniAlcalde en la projecció de l’Ajuntament de @st_esteveroures que ha arrabassat a @girona_cat la segona posició en el rànquing de seguidors a ajuntaments catalans a Twitter.

El mèrit de Sant Esteve de les Roures és encara més gran si tenim en compte que la primera menció històrica del poble data del segle XXI, en un atestat del 28/03/2018 que la Guàrdia Civil va enviar al jutge Pablo Llarena on s’hi narren els violents fets de l’1 d’octubre. Una història de ficció literària que els usuaris de Twitter han convertit en realitat a #SantEsteveDeLesRoures, sens dubte el relat més escrit d’aquest Sant Jordi.

Arxivat a: