No ha passat

No ha passat


  • Compartir a Pinterest

Ho heu vist en directe, ho heu seguit a les xarxes socials, ho heu llegit a La Vanguardia però no ha passat. Els seguidors de Trump no han caminat sobre Washington, Trump no els ha fet cap crida a baixar per l’avinguda de Pensilvània i no han assaltat al Capitoli. Ho sé perquè ho he llegit a Twitter.

Jo que sóc un ciutadà ben informat, i no em deixo manipular pels mitjans de comunicació controlats per George Soros, el capital i el comunisme, sé que la informació independent, la de veritat és a les xarxes socials. És a Twitter, a Parler (que no tanca comptes com Twitter) a Youtube, a Facebook, als grups de Whatsapp i Telegram, i a d’altres canals on ens trobem els milions de ciutadans a qui ens interessa la veritat.

Gràcies a les filtracions de Q als fòrums de 4chan ens hem organitzat al voltant del moviment QAnon. Tenim proves de la trama de l’estat profund per controlar la democràcia dels EUA. Hi ha implicats actors liberals de Hollywood, polítics del partit demòcrata i alts funcionaris que participen en una xarxa pedòfila internacional de tràfic de menors. Trump els està investigant i perseguint i aquesta és la causa del cop d’estat de dimecres passat.

Tot el que heu vist al Capitoli és fake news

L’assalt al Capitoli no el van fer els seguidors de Trump ni membres de QAnon, sinó que van ser membres dels moviments Antifa i de Black Lives Matter fent-se passar per patriotes americans. Si no, com us expliqueu que en ple estat d’alerta màxima per amenaça terrorista, una colla de hippies disfressats de MAGA puguin entrar tan fàcilment a l’edifici més ben custodiat de Washington? Precisament el dia que hi ha reunits els més alts representants de l’estat. Els fake media segur que no us han ensenyat el vídeo on es veuen els pocs policies que hi havia custodiant l’edifici obrint les tanques per a que hi entressin els assaltants.

El que hem presenciat és un cop d’estat orquestrat per Nancy Pelosi i Mitch McConnel i encapçalat pel vicepresident Mike Pence per enderrocar Donald Trump que va arrasar en les eleccions presidencials i és el legítim president electe.

I per si encara us calen més proves, a la foto de l’assaltant que s’asseu a la cadira del president del senat s’hi veu ben clar com alça el puny, no us sembla un símbol poc MAGA i més propi de l’esquerra radical? Ah, i el personatge que s’ha convertit en la icona de l’assalt, el noi tatuat amb la cara pintada amb els colors de la bandera i les banyes de bisó es diu Jake Angeli, té com a nom artístic “Yellowstone Wolf” i és un actor. Ho podeu trobar fent una cerca ràpida a Twitter.

Si tot això us ve de nou és perquè esteu manipulats per fake media com La Vanguardia i no esteu tan ben informats com jo, que trobo la informació independent, la de veritat a les xarxes socials.

Arxivat a: